Jäsen ja liittymismaksut

Jäsenmaksut kaudella 2018

  • Liittymismaksu 30€ (sis. 1. vuoden jäsenmaksun)
  • Jäsenmaksu yli 15v 25€
  • Juniorijäsenmaksu alle 15v 10€

Vanhat jäsenet

Jäsenmaksun maksamista varten postitettiin tilisiirrot helmikuussa 2018. Samalla tilisiirrolla ja viitteellä voit maksaa myös ratakausikortin motocrossradalle (jäsenille 70 eur). Ratakausikortin voit ostaa myös myöhemmin ottamalla yhteyttä kerhon sihteeriin. Alle 15-vuotiaat juniorijäsenet eivät tarvi ratakausikorttia, vaan radan käyttö sisältyy jäsenmaksuun. Jos postilaatikkoon ei mitään kolahda tarkoittaa se sitä, että kerhon jäsenrekisterissä osoitetietosi ovat väärin. Ota pikaisesti yhteyttä sihteeriin sihteeri@hemk.net ja päivitä osoitetietosi!

Uudet jäsenet

Liity jäseneksi täyttämällä jäsenlomake. Lähetettyäsi lomakkeen, saat ohjeet liittymismaksun maksamiseksi ja jäsenyys astuu voimaan heti, kun maksusuoritus näkyy kerhon tilillä. Juniorijäsenten osalta vaaditaan myös vanhemman yhteystiedot!


Maksuvälineinä käy nyt myös Smartumin liikuntaseteliit tai kulttuuri- ja liikuntasetelit, sekä saldo-verkkomaksu. Jos haluat maksaa ratakausikortin SMARTUMin maksuvälineillä, ota ensin yhteyttä kerhon sihteeriin.