Jäsen ja liittymismaksut

Jäsenmaksut kaudella 2021

  • Liittymismaksu 30€ (sis. 1. vuoden jäsenmaksun)
  • Jäsenmaksu yli 15v 25€
  • Juniorijäsenmaksu alle 16v 10€ (kalenterivuoden 2020 aikana 15 vuotta täyttäneet, tai nuoremmat)

Vanhat jäsenet

Jäsenmaksun maksamista varten postitetaan tilisiirrot alkuvuodesta. Samalla tilisiirrolla ja viitteellä voit maksaa myös ratakausikortin motocrossradalle, jäsenille 100 € (ei jäsenille 180 €). Ratakausikortin voit ostaa myös myöhemmin ottamalla yhteyttä kerhon sihteeriin. Alle 16-vuotiaat juniorijäsenet kausikortti 70 €. Jos postilaatikkoon ei mitään kolahda tarkoittaa se sitä, että kerhon jäsenrekisterissä osoitetietosi ovat väärin. Ota pikaisesti yhteyttä sihteeriin sihteeri.hemk@outlook.com ja päivitä osoitetietosi!

Pienimmille junioreille löytyy pikkurata crossiradan ali- ja ylikulun välisellä alueellä, jota juniorit voivat ajaa ilmaiseksi.

Uudet jäsenet

Liity jäseneksi täyttämällä jäsenlomake. Lähetettyäsi lomakkeen, saat ohjeet liittymismaksun maksamiseksi ja jäsenyys astuu voimaan heti, kun maksusuoritus näkyy kerhon tilillä. Juniorijäsenten osalta vaaditaan myös vanhemman yhteystiedot!

Liity jäseneksi


Maksuvälineinä käy nyt myös Smartumin liikuntaseteliit tai kulttuuri- ja liikuntasetelit, sekä saldo-verkkomaksu. Jos haluat maksaa ratakausikortin SMARTUMin maksuvälineillä, ota ensin yhteyttä kerhon sihteeriin.